Kayfabe kontra verkligheten...

...igen.

Det känns som att jag tagit upp det här förut men det tål att tas upp igen.
Men häromveckan dök följande grej upp på Larry King live:Mickey Rourke är som bekant stjärnan av filmen The Wrestler. I det här klippet får han möta Chris Jericho i en verbal fight då Mickey på röda mattan inför Oscarsgalan sagt något i stil med "Chris Jericho, if you're ready, bring it on". Detta slutade med att Larry King ringde upp Chris Jericho som naturligtvis fick bemöta den kommentaren live.

Nu är det som så att Chris Jericho, utanför ringen är känd som en av de trevligaste personerna och dyker frekvent upp i hårdrocksintervjuer eftersom han har sitt band Fozzy i vilket han sjunger. Men i den bizarra världen av Kayfabe så är han just nu ytterst ond. Ond, ond, ond.

Så i det här klippet gör Chris Jericho Mickey Rourke en tjänst. Har Rourke utmanat Jericho så kommer han även att behöva svara på det nu  när Rourke gett sig på Jerichos business och han fortsätter i Larry King Live (som är ytterst ytterst verklighetsbaserat) att spela sin roll som bygger upp den här intervjuen till en helt ny och intressant nivå istället för att skämta bort det.

För oss som känner till det så blir den här intervjun fruktansvärt intressant från det perspektivet MEN för gemene man framstår detta som att Jericho är genuint förbannad på Rourke som har uttalat sig om hans värld och han vill inte släppa in någon i den. Och framför allt inte Mickey Rourke som blott SPELAR en Wrestler i filmen med samma namn.

Vad vi på Kayfabe nu hoppas på är att Rourke på fullaste allvar ska kliva upp mot Jericho i ringen på Wrestlemania som det pratas om i den här intervjun. It would be the fight of the century mina vänner.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0